Emiltårtan

Nu är Emiltårtan gjord. Svår, eftersom han har inget som utmärker sig speciellt på  hans utseende. Pippi har ju sina flätor. Så lilla griseknoen fick vara med =)
Ha det bäst!
Kram!
/Ann-Louise


Tårtor,Tårtor och lite tårtor till =)

Denna vecka har det varit mycket med tårtor. Det har varit moussetårtor(glömde ta bild på dem) Pippi tårta, Bil som ploppar ur tårta, smörgåstårtor och sist men inte minst en Emiltårta som inte är gjord än :-) Kommer bild på den sedan om jag lyckas med den =). Det är så roligt att mina tårtor är uppskattade =)
Ha en fortsatt trevlig helg! Och det lär komma fler tårtor =)
Kram!
/Ann-Louise

 

 







Mitt hemliga projekt

Hej vänner!
Nu kan jag äntligen berätta om mitt hemliga projekt. Jag har gjort en dopstol till min kära gudson♥ som döptes igår. Det har varit fullt upp hela veckan. Har även haft tårtor att göra. Men det är bara roligt. Nu börjar snart en ny vecka med fler uppdrag. Ser framemot det =). Så det kommer fler inlägg snart igen.
Ha en trevlig söndag!

Kram!

Ann-Louise







Ferraritårta



Doptårta med blåbär/vaniljkräm


Hemsida

Nu har jag inte bara en blogg utan idag har jag även skapat en hemsida. Har blivit en del skapande på datorn. Inte alls likt mig. men jag får erkänna att det faktiskt är roligt. :-) Är inte världs bäst på det, men jag blev glatt överaskad av mig själv. Gå gärna in och titta på www.sjostedtskok.vpsite.se
Nä nu börjar huvudet bli trött av att suttit framför skärmen hela eftermiddagen. Nu får jag gå och göra något annat. T.e.x mitt andra lilla projekt som jag inte kan berätta för mycket om än. Efter lördag den 20 aug så kommer det nog upp en bild på det :-)
Ha en bra dag!
Kram!

/ Ann-Louise



Dumle, barnsligt gott!!


Buffé

Nu var det tid igen i helgen med ett projekt :-)
Denna gången handlar det om mat. Hade tagit på mig att fixa en buffé till ett 85-års kalas.
På buffén skulle där vara:

*Västerbottenpaj
*Dill och citronmarinerade handskalade kräftstjärtar
*Stenugnsbakat surdegsbröd från Vismarslöv gårdsbageri
*Smör
*Coktailtomater
*Örtbakad fläskfilé
*Potatisgratäng
*Egen gjord Salsa
*Mixsallad
*Hallongazpacho med mynta














Och till kaffet blev det klart en klassiker på detta 85-års kalas, en Schwartzwaldtårta eller rättare sagt två.


Värdparet var väldigt nöjda och belåtna, vilket glädjer mig. :-) 
Ses nog snart igen har många idéer och projekt på gång.

Kram!

/Ann-Louise




Regn,Regn och ännu mera regn

Idag skulle jag har fotat en familj i Alnarps parken. När jag körde dit så tänkte jag, perfekt väder för att fota i. När jag nästan var framme så  fylldes plötsligt himlen med mörka moln och det började blåsa och regna
 Det var bara att ställa in det hela. Var ganska trött på detta regn just då, men när jag kom hem och började titta på mina fotografier jag har tagit i sommar så fick jag lite sommar känsla tillbaka. För det har ju faktiskt varit soliga dagar också. Men det är så lätt att glömma dem när regnet bara öser ner.
Skulle ha satt in några foton jag hade tagit idag. Men eftersom det inte blev några så kommer det istället lite foton jag har tagit när det var fint väder denna sommar. Hoppas det ger er lite av känslan att det fortfarande är sommar.
Glad sommar på er!

Kram,

/Ann-Louise

                                         







































En solig sommar dag



Ett av mina foton som jag gillar mycket. Försökte få min yngsta att hålla i stenen, men hon hade egna idéer.

Välkomna!

Hejsan alla vänner!

Kul att ni tittar in på min blogg. Här kommer jag att lägga upp lite om alla mina olika projekt/utmaningar jag håller på med.
Är en person som skulle vilja kunna allt. Gillar att foto, laga mat, baka, pyssla med lite allt möjligt.
Skriva är jag sämst på. Så att blogga är en stor utmaning för mig. Är nybörjare, så har inte fått kläm på alla finesser än. Men det ska väl bli bättre det också.  Första målet just nu är att få in detta inlägg så kan ni läsa det. Utseendet på bloggen får vänta. En sak i taget.
 
Men jag hoppas att ni tittar in då och då och ger era komentarer på vad som är bra och vad som är dåligt. 

See ya!

/ Ann-Louise

RSS 2.0